Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ОБСЄ: Луганськ заполонили озброєні люди

23 листопада 2017 р., 08:46

Багато з цих людей з білими нарукавними пов'язками і закритими обличчями.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в середу продовжує фіксувати наявність військових автомобілів і присутність невідомих озброєних чоловіків у центрі Луганська, передає Інтерфакс-Україна.Як ідеться в повідомленні місії, багато з них мають білі нарукавні пов'язки і закриті обличчя."СММ констатувала в цілому спокійну ситуацію в місті. 

Однак команді СММ, яка здійснювала патрулювання, невпізнані озброєні люди відмовили в доступі до перетину вулиць Лермонтова і Радянської", - сказано в повідомленні.У зв'язку з цим перший заступник голови СММ ОБСЄ прибув до Луганська, щоб приєднатися до своїх колег для спостереження за ситуацією.Нагадаємо, 20 листопада Ігор Плотницкий відправив у відставку главу МВС самопроголошеної республіки Ігоря Корнета.У свою чергу Корнет опублікував заяву, у якій говориться, що він не пішов у відставку. У нього нібито є "неспростовні докази" причетності окремих високопоставлених представників органів влади до "злочинної діяльності на шкоду інтересам республіки і народу Луганщини".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp