Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка, яка втекла від чоловіка, вирішила жити у столиці

23 листопада 2017 р., 19:10

Почати все з початку

Правоохоронці встановили місце знаходження жительки села Руські Комарівці Ужгородського району, котра через конфлікт із чоловіком забрала сина й поїхала жити до доньки в Київ. 

За заявою чоловіка втікачку розшукали працівники ювенальної поліції. З заявою про зникнення дружини і сина до поліції звернувся житель села Руські Комарівці Ужгородського району. Заявник повідомив, що його дружина разом із 7-річним сином пішла з дому і не виходить на зв‘язок. Розшуком зниклих зайнялись працівники ювенальної поліції. Правоохоронці встановили, що перед зникненням жінка збирала необхідні документи, аби забрати сина зі школи, для майбутнього його навчання у іншому закладі. Також стало відомо, що зникла може перебувати в місті Київ у своєї доньки. Закарпатські ювенали надали відповідну інформацію своїм столичним колегам, і ті розшукали її в Оболонському районі Києва. Жінка пояснила, що покинула свого чоловіка через постійні конфлікти, житиме у доньки в столиці. Шукає вже собі роботу, а для сина – школу. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp