Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Куди направляють бійців територіальної оборони Закарпаття?

15 липня 2014 р., 14:39

Вони мають виконувати завдання по тим об’єктам, які зазначені у плані територіальної оборони області. Про зону АТО не йде мова.

У вівторок, 15 липня, в облдержадміністрації відбулась зустріч військового комісара обласного військового комісаріату Івана Васильцюна з родичами особового складу Закарпатського обласного батальйону територіальної оборони. Батьків, зокрема, хвилювало питання, чи буде відправлено батальйон у східні регіони, матеріально-технічне забезпечення солдат, ряд інших важливих питань.

- Вкотре наголошую: до 18 липня продовжується бойове злагодження батальйону на території полігону у . с. Оріховиця. Зараз ніякого питання щодо відправки людей на Схід нема. Зараз йде доукомплектування батальйону необхідними технічними, захисними засобами. Розподіл тих грошей, які виділені для забезпечення батальйону, контролює наглядова робоча група, яка була створена нещодавно із представників громадськості, журналістів, представників влади. Усі військовослужбовці, які є в батальйоні мають бути повністю укомплектовані всіма засобами захисту і оборони для служби у межах області, захисту стратегічних об’єктів. Вони мають виконувати завдання по тим об’єктам, які зазначені у плані територіальної оборони області, - зазначив Іван Васильцюн.






Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp