Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рахівщині затримали п’яного мотоцикліста

24 листопада 2017 р., 16:55

Минулої ночі

Нетверезий водій попався в селищі Великий Бичків Рахівського району. Там близько другої години ночі патрульні помітили, як з-під місцевого бару виїжджає мотоцикл марки «Viрer» без номерного знака і без увімкненого світла. Водій не мав захисного шолома. Його зупинили. За кермом братового мотоцикла перебував молодий житель сусіднього села Середнє Водяне. Жодних документів при собі молодий чоловік не мав і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчення на місці або в лікарні хлопець відмовився, про що в присутності свідків було складено відповідний адмінпротокол. Від керування п’яного мотоцикліста відсторонили, сам мотоцикл забрав його власник, якого викликали на місце події.

Складені на правопорушника адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp