Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новий табір на Перечинщині приймає дітей (ФОТО)

15 липня 2014 р., 15:29

Тут на протязі двох тижнів оздоровиться 70 дітей.

У понеділок, 14 липня голова райдержадміністрації Микола Грубий та керівник апарату РДА Надія Девіцька побували на відкритті релігійного оздоровчого табору на базі санаторію «Скалка».

Оздоровчий табір відкрито силами релігійної громади на чолі з настоятелем Православної Свято-Успенської церкви МП с. Дубриничі о. Василієм. 



Настоятелька Свято-Марії-Магдалинівського жіночого монастиря с. Зарічево ігуменя Варвара провела екскурсію по приміщеннях закладу. Табір має повністю оснащену кухню, спальні для дітей та санвузли в хорошому стані.

Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський здійснив церемонію урочистого відкриття оздоровчого табору, провів молебень, благословив та освятив усіх присутніх.

Микола Грубий привітав релігійних діячів, персонал та всіх діток, побажав цікаво та з користю провести літні канікули та висловив сподівання, що відкриття релігійного літнього табору на теренах Перечинщини стане традицією. Голова РДА за значний особистий внесок у розвиток духовності, утвердження принципів моралі й християнської віри та оздоровлення дітей Перечинського району нагородив о. Василія грамотою районної державної адміністрації, вручив для всіх дітей солодкі подарунки.

Спільне фото на пам’ять – символ об’єднання різних за віком, соціальними групами дітей в одну православну родину, яка протягом 14 днів буде оздоровлюватися та возносити свої молитви за батьків, край, Україну в таборі під назвою «Камо грядеши».








Перечинська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp