Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Зелений змій" сісти за кермо не завадив

25 листопада 2017 р., 12:36

Співробітники поліції Закарпаття зупинили п’ятьох нетверезих водіїв у чотирьох районах Закарпаття.

За минулу добу такі випадки задокументовані поліцейськими Виноградівщини, Тячівщини, Ужгородщини, Перечинщини та патрульними Дубівського відділення. Мотоцикліста, який виїжджав із Виноградова в сторону смт. Королево, група реагування патрульної поліції зупинила за те, що водій їхав без шолома і на незареєстрованому транспортному засобі. 

Під час огляду з’ясувалося, що чоловік, який був за кермом, не має водійських прав і перебуває у стані алкогольного сп’яніння. В смт. Дубове поліція зупинила «ВАЗ-2107», який їхав зустрічною смугою. Нетверезий водій відмовився проходити медосвідчення, тому відповідний протокол склали при двох свідках. В селі Бедевля Тячівського району місцеві жителі подзвонили на лінію «102» і повідомили про погрози. Заявник розповів, що до нього прийшла група осіб, яка спробувала його залякати, а потім всі сіли в машину і поїхали геть. Їх перепинили працівники патрульної поліції Тячівського відділу і встановили, що у водія було 2,3 проміле алкоголю в крові. Поліція Ужгородщини зупинила «Renault Megane» за неосвітлений номерний знак, водій машини виявився п’яним. В Перечині за аналогічне порушення зупинили нетверезого водія «Volkswagen Golf». Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp