Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мурзін назвав основну проблему збірної України з баскетболу

27 листопада 2017 р., 08:32

Євген Мурзін прокоментував поразку збірної України в матчі з Туреччиною.

Головний тренер чоловічої збірної України з баскетболу Євген Мурзін після поразки від Туреччини поскаржився на відсутність удачі, а також дорікнув команді за велику кількість підбирань суперника.

"Це була складна гра для обох команд, які грали переважно від захисту. Сьогодні ми добре грали в захисті, але це баскетбол. Удача була на боці Туреччини. Я розчарований.
Єдиний момент, який мене засмутив - підбір у захисті. 14 підбирань дали зробити супернику під своїм щитом. З такими даними, як у наших гравців, це недозволена розкіш.
Була стартова лихоманка, хвилювання. Хлопці зробили 8 втрат, але потім прийшли в себе. Одна-дві помилки зробили підсумковий результат. У нас 8 втрат в першій чверті, в інших - по дві. При такій щільній захисній грі, як сьогодні, не можу сказати, що ми зробили багато втрат.

Ви бачили як раділи турки? Як ви вважаєте, чому? Вони переживали за результат, але одна-дві помилки визначили результат. Скажімо так, вони більш холоднокровно провели кінцівку. Турки спокійно дотиснули нас. Вони чекали нашої помилки і дочекалися.
Хлопці переживають в роздягальні, повірте мені. Вони знали ціну цієї перемоги. Я сказав хлопцям після матчу, що сьогодні турки ніби грали вдома. Дуже багато підбирань вони зібрали в нападі, плюс залітали складні кидки, як в кінцівці шостий номер майстерно забив.
До хлопців ніяких претензій немає. Сьогодні Лукашов відчував тиск. Його весь час пресингували три захисники. Шостий номер суперника чотири рази забрав м'яч на веденні в матчі з Латвією. Лукашов відіграв 32 хвилини, вивели його в кінці на чистий кидок, але він не забив. Це все наслідок втоми. Нам не вистачає першого номера, який міг би зняти навантаження з інших гравців. Це основна проблема сьогоднішньої збірної України", - наголосив Мурзін.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp