Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

СБУ: Україна готова обміняти полонених за формулою 306 на 74

27 листопада 2017 р., 08:56

Україна готова забезпечити якнайшвидшу передачу сепаратистам людей в обмін на звільнення 74 заручників.

Україна готова передати сепаратистам 306 чоловік в обмін на звільнення 74 заручників. Про це в неділю, 26 листопада, в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив радник голови Служби безпеки Юрій Тандит."Час настає, і ми відновлюємо процес. Більш того, ми готові до обговорення списків. Ми зі списку 306 осіб, про який зараз відкрито говорять, нікого не вносили зі сторони. Усі ці особи чинили злочини проти цілісності України, вони були подані у списках з боку ОРДЛО ... Зараз мова йде про 306 і 74 наших заручники", - заявив він.

За словами Тандита, також Україна зробить все, щоб з'ясувати долю 158-162 чоловік, яких кремлівські найманці тримають у заручниках.Представник СБУ зазначив, що українські влада має інформацію про місцезнаходження 94 заручників в ОРДЛО.Також Тандит підкреслив, що Україна готова забезпечити якнайшвидшу передачу сепаратистам людей, яких вони внесли у свої списки.Нагадаємо, раніше повідомлялося, що так звана Луганська народна республіка, незважаючи на відставку Ігоря Плотницького, продовжить підготовку до обміну полоненими з українською стороною.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp