Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Мене не цікавить, яка компанія займатиметься цими питаннями" - Лунченко

15 липня 2014 р., 17:16

Закарпаття має бути чистим.

У вівторок, 15 липня, в обласній адміністрації відбулася зустріч керівництва області з представниками компанії AVE. Зокрема, йшлося про систему поводження з ТПВ, будівництво в області сміттєпереробного заводу, виділення ділянок під сміттєзвалища тощо. 

Як зазначив заступник голови ОДА Михайло Рівіс, кожному керівнику РДА області видане доручення щодо системного підходу до вирішення проблеми поводження з твердими побутовими відходами, також у кожному районі потрібно знайти можливість виділити ділянку під полігон ТВП. Налагодження роботи галузі – один з пріоритетів роботи керівництва області вже не перший рік – йшлося під час зустрічі. 

- Сьогодні в Закарпатській області гостро стоїть питання будівництва сміттєпереробного заводу, налагодження системи вивезення сміття та поводження з відходами. Мене не цікавить, яка компанія займатиметься цими питаннями. Якщо буде розроблено та представлено від спеціалізованих підприємств ефективні умови роботи, які забезпечать чистоту в області – влада піде на зустріч та співпрацю, - зазначив Валерій Лунченко. 
Прес – центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp