Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині нема куди везти сміття!

15 липня 2014 р., 18:01

Тільки через 15 днів виникнення проблеми керівництво сіло за обговорення питання "і куди ж тепер?"

15 липня голова районної державної адміністрації Віталій Любка провів чергову робочу зустріч з керівниками депутатських фракцій районної ради, в ході якої обговорено вирішення важливого для району екологічного питання - утилізація відходів на території району, адже з 1 липня 2014 року, відповідно до рішення сесії Виноградівської міської ради забороняється ввіз на міське звалище сміття з населених пунктів району. Участь в обговоренні взяли голова районної ради Олег Любімов, начальник управління Держземагентства у Виноградівському районі Юрій Брич, генеральний директор «АВЕ-Виноградів» Адальберт Жидик.

- Ми повинні об’єднати зусилля адміністрації, районної ради, депутатського корпусу задля розробки єдиного стратегічного плану заходів з врегулювання даного питання, наступним кроком буде обговорення та прийняття рішення на засіданні чергової сесії Виноградівської районної ради щодо підбору земельної ділянки для розміщення полігону твердих побутових відходів, - зазначив у своєму виступі Віталій Любка.

Учасники зустрічі висловили ряд пропозицій щодо подальшої співпраці, передбачивши, можливість створення районного комунального підприємства, виготовлення відповідної містобудівної документації, підбору земельної ділянки для розміщення полігону твердих побутових відходів за межами населених пунктів на землях державної власності, фінансування містобудівних та землевпорядних робіт та ін.

Крім того, в ході зустрічі обговорено важливе питання щодо можливості підтримки та матеріально-технічного забезпечення потреб особового складу 4-го батальйону територіальної оборони. З метою комплексного розв’язання потреб матеріально-технічного забезпечення, запропоновано включити питання затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення особового складу 4-го батальйону територіальної оборони до порядку денного чергової сесії Виноградівської районної ради.



Виноградівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp