Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На юрфаці УжНУ проведуть судове засідання

29 листопада 2017 р., 12:25

Імпровізоване

1 грудня, в 11:00 у приміщенні юридичного факультету УжНУ відбудеться імітація судового засідання. Студенти факультету історії та міжнародних відносин, а саме Відокремлений підрозділ ГО «Молода дипломатія», проведуть імітацію Моделі Європейського Суду з прав людини.

«Студенти нашого факультету, після проведення першої у своїй практиці Моделі ООН, були задоволені роботою та результатом, який приніс цей захід. До відокремленого підрозділу ГО «Молода дипломатія» виявили зацікавлення студенти перших курсів та навіть студенти з інших факультетів», – зазначає координатор проекту, заступник декана факультету історії та міжнародних відносин УжНУ, кандидат педагогічних наук, доцент Олеся Худзей.

«Молода дипломатія» включає у себе декілька комітетів, один з яких комітет Міжнародного права. Студенти виявили бажання пробувати себе з іншого боку – зануритись і в міжнародне право.

Карпатський оглядач


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp