Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Замість губернатора закарпатців приймав заступник

11 березня 2014 р., 18:29

У вівторок, 11 березня, у Закарпатській ОДА відбувся прийом громадян. Зі своїми проблемними питаннями краяни звернулися до в.о.заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича.

До слова, зазвичай у другий вівторок місяця приймає громадян голова ОДА, наразі це Валерій Лунченко. Та поки, вочевидь, новий губернатор не розібрався із всіма справами спілкувався із закарпатцями тимчасово виконуючий обов'язки заступника Михайло Попович.
 
Пані Віра із села Дубрівка, що на Ужгорощині, поскаржилася на дії осіб Дубрівської сільської ради та працівників Ужгородської районної та обласної міліції, які, на її думку, прикривають протиправні дії вищезазначеної сільради. Михайло Попович запевнив жінку, що обласна влада запустить цю справу у правове поле у найкоротші терміни.

Інвалід з дитинства, пан Олег з Мукачева звернувся до високопосадовця посприяти в оформленні спадщини за заповітом матері. 

А вчителька-пенсіонерка, Піняк Ю. у свої 83 роки видала книгу про своє село Рокосово, що на Хустщині. Але через скрутне становище, жінка не має змоги профінансувати випуск брошури «Рокосово. Сторінки історії». Михайло Попович пообіцяв залучити меценатів та допомогти авторці видання.

Також до представників обласної влади звернулася пані Василина з проханням допомогти відновити повноцінну роботу реабілітаційного центру «Вибір», що діє в м.Ужгород. 

Про самовільний захоплення території та не допуск до санвузла розповіла чиновнику ужгородка Марія. Жінка проживає з двома дітьми в гуртожитку. Вже досить тривалий час її сусідка неправомірно залишила її сім’ю без доступу до санвузла і не виконує рішення суду. Відтак, матір двох дітей неодноразово зверталася до судових інстанцій, мерію, ДВС, прокуратуру, але жодного позитивного вирішення цієї ситуації досі нема. Михайло Попович пообіцяв розібратися та підключити важелі впливу ДВС в Закарпатської області у цьому питанні щодо виконання рішень суду. Дана скарга буде у нього особисто на контролі.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА
 
 
 
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp