Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегово: Батьки загиблих воїнів звернулися до влади з проханням

30 листопада 2017 р., 11:00

Запобігти спекуляції на іменах синів

Родичі загиблих у зоні АТО військовослужбовців із Берегова написали міському голові спільного листа, в якому просять заборонити націоналістичним організаціям проведення масових акцій біля скорботної стели на площі Кошута в Берегові.

– Зважаючи на провокативні дії різних організацій націоналістичного спрямування та спекуляції на іменах наших покійних синів, просимо вас заборонити проведення будь-яких акцій біля скорботної стели на пл.Кошута, якщо їх організаторами не буде Берегівська міськрада, Берегівська РДА та Берегівська райрада, – йдеться в листі. – Сподіваємося на ваше розуміння та підтримку в цьому питанні.
Звернення, яке рідні загиблих героїв написали в Берегівську міськраду з власної ініціативи, викликане подіями 12 листопада в Берегові. Тоді праві (більшість із яких – приїжджі з інших областей України) влаштували в місті ходу з ксенофобськими гаслами, підривом петард, киданням димових шашок та зриванням угорської національної символіки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp