Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Осінній призов строковиків: план виконали стовідсотково

1 грудня 2017 р., 18:50

Такий підсумок осені

Цієї осені до Збройних сил України на строкову службу призвали 155 закарпатців, зокрема 23 – для служби в Нацгвардії та 22 – для Державної спецслужби транспорту України. Завдання призовної кампанії наша область виконала на 100 відсотків, незважаючи на певні труднощі, які виникали у ході її проведення.

Призвані хлопці направлені до навчальних центрів, де пройдуть військову підготовку, відтак їх скерують до місць постійної дислокації військових частин. Жоден строковик у зону проведення антитерористичної операції направлений не буде. Про це під час брифінгу в ОДА повідомив начальник відділу комплектування та призову – заступник обласного військового комісара Юрій Величканич.

Наразі Збройні сили України активно залучають бажаючих служити за контрактом. З наступного року посадовий оклад військових залежатиме від прожиткового мінімуму, що забезпечить зростання розміру грошового забезпечення військовослужбовців залежно від підвищення соціальних стандартів у державі. Тож із січня посадові оклади у військовій сфері збільшаться в середньому в 4,5 раза.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp