Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Великому Березному зник неповнолітній юнак

2 грудня 2017 р., 17:32

Поліція просить допомоги у пошуках

До чергової частини Великоберезнянсього відділення поліції надійшло повідомлення від керівництва навчального закладу про зникнення неповнолітнього хлопця, учня другого курсу професійно-технічного училища №33 Туба Томаша. Поліцейські з`ясували, що 17-річний юнак проживає у гуртожитку навчального закладу, де навчається. Його мати, з якою він час від часу підтримує зв`язок, позбавлена батьківських прав. Востаннє, 28 листопада, хлопця бачила саме вона. З того часу розшукуваний неповнолітній на зв`язок з рідними чи друзями не виходив.

Його зріст: 170-175 см, худощавої тілобудови, волосся коротке русе, очі карі, обличчя овальне, ніс широкий прямий. Особлива прикмета: на ліктьовому суглобі мав татуювання у вигляді медичної кардіограми.

Кому відома будь-яка інформація щодо розшукуваного, просимо звертатись за телефоном 066 439 67 33, повідомити про це на 102 або до найближчого відділення поліції.

 


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp