Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Динамо розгромило Маріуполь завдяки дублю Мораєса

4 грудня 2017 р., 10:34

У 18 турі УПЛ Динамо розтрощило Маріуполь – 5:1

Кияни з стартових хвилин розпочали загрожувати воротам Худжамова, і на 13 хвилині Мбокані дивом не влучив в дальній кут. Після моменту Дьємерсі поле залишив травмований опорний півзахисник Маріуполя Мишньов, якого замінив Роже Гоміс. Першими несподівано забили приазовці: на 27 хвилині Болбат в дотик замкнув подачу з правого флангу. Миттєво Гармаш класним ударом зрівняв рахунок. Наприкінці першого тайму Хацкевич вирішив замінити Мбокані, що накульгував, на Мораєса. В компенсований час комбінація за участю Шепелєва – Мораєса – Гармаша – Циганкова завершилася голом останнього.

Коли команди відіграли десять хвилин в другому таймі, Морозюк з прекрасної позиції не переграв Худжамова, вихованця Динамо. Буяльський добив сферу в сітку, однак боковий арбітр зафіксував офсайд. На 69 хвилині Яворський стрибнув в ноги Мораєсу, за що отримав від Труханова другу жовту картку. Мораєс потужним пострілом під поперечину зняв усі питання щодо переможця протистояння. Згодом бразилець та парагваєць Дерліс остаточно добили гостей.

Кияни набирають 38 балів, в команди Бабича залишається 20 пунктів. В наступному турі Динамо зіграє в Олександрії, а Маріуполь вдома спробує перемогти Сталь.

Чемпіонат України, 18 тур

Динамо – Маріуполь – 5:1

Голи: Гармаш, 29, Циганков, 45+3, Мораєс, 75, 84, Д. Гонсалес, 90 – Болбат, 27

Вилучення: Яворський, 69


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp