Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська ДАІ: водій маршрутки, що втрапила в аварію в Ужгороді, був тверезим

16 липня 2014 р., 11:12

ДАІ Закарпаття відреагувала на публікації про ДТП з маршруткою в обласному центрі

Вчора в Ужгороді сталася ДТП за участі маршрутного таксі. Очевидці стверджували, що винним у пригоді був саме водій громадського транспорту. Дехто припускав, що шофер на роботі був нетверезим. Сьогодні зранку ДАІ Закарпаття опублікувала на власному сайті роз'яснення з приводу цієї події.

"Вчора, на деяких Інтернет сайтах з'явилася інформація щодо дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у місті Ужгород за участі маршрутного автобуса, -- пишуть міліціонери. -- Дана інформація не в повній мірі відповідає дійсності. Дійсно, 15 липня факт ДТП мав місце. Отримавши повідомлення на місце події прибули працівники Державтоінспекції. Факт ДТП було зафіксовано згідно чинного законодавства. В результаті пригоди постраждавших немає, про що свідчить звірка з медичними закладами. За даними обласного наркологічного диспансеру факт вживання алкоголю учасниками ДТП не підтвердився".

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp