Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ГПУ відкрила справу проти Центру Бендукідзе - ЗМІ

5 грудня 2017 р., 08:30

Генпрокуратура відкрила провадження стосовно Центру Бендукідзе.

Генпрокуратура відкрила провадження стосовно Центру Бендукідзе, який очолює Володимир Федорин і співзасновником якого є лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі. 

Про це повідомив Михайло Саакашвілі на своїй сторінці в соцмережі Facebook."Пряма зворотка ОЗУ з Банкової на вчорашній Марш. Генпрокуратура відкрила провадження стосовно Центру Бендукідзе, який очолює Володимир Федорин і співзасновником якого є я, за шпигунською статтею "Причетність до передачі інформації представникам іноземних держав" з прямим завданням від прокурора зібрати на нас компрометуючі матеріали", - написав він.Він додав, що вранці 4 грудня затримали двох працівників офісу."Зранку затримали двох працівників офісу: Назара і Севера. Северіон Дангадзе, один з координаторів Київської області, поміщений у СІЗО (хоча в нього й грузинське прізвище, він на 100% українець). Зараз йде обшук квартири керівника нашої Бориспільської організації "Руху нових сил" Ярослава Сарафенюка", - зазначив Саакашвілі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp