Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Карпати» стали одноосібним лідером у першій лізі

5 грудня 2017 р., 10:25

Із 23 по 26 листопада наш чоловічий ГК «Карпати» у м. Хотин зіграв матчі другого туру в чемпіонаті України з гандболу в першій лізі.

В кінці жовтня закарпатці у своїй групі «А» в першому турі впевнено переграли київський «КСЛІ -ЦСКА» – 39:23, та ГК «Тернопіль» – 46:29.

Приємно, що в усіх поєдинках другого туру «карпатівці» зуміли перемогти своїх суперників. У першій зустрічі вони здолали чернівецьку «Буковину» – 28:25.

Наступного ігрового дня підопічні Юрія Бухлака каменя на камені не залишили від команди Вінницького державного педуніверситету (ВДПУ) – 42:28. У третій зустрічі закарпатці зійшлися з гандболістами Київського спортивного ліцею-інтернату і знову святкували вікторію – 34:17. У заключному поєдинку, який відбувся вчора, 26 листопада, наш ГК «Карпати» впевнено переміг гандболістів Броварського вищого училища фізичної культури (БВУФК) – 37:27.

Тож після двох турів закарпатці мають стовідсотковий переможний результат і одноосібно очолюють турнірну таблицю в загальному заліку з 12-ма очками в активі. На другому місці – БВУФК (10 очок).

Третій тур ГК «Карпати» проведе в рідних стінах із 22 по 24 грудня, саме в Ужгород з’їдуться команди групи «А».

Семен МИХАЙЛИК, газета "Новини Закарпаття"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp