Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Збірку Миколи Матоли презентують в Ужгороді

5 грудня 2017 р., 10:45

Незабаром

8 грудня в обласній бібліотеці для дітей та юнацтва відбудеться презентація книжки закарпатського поета, літературознавця, журналіста Миколи Матоли "Петрик грушу малював".

Як зазначається в анотації до видання: "Тонкий лірик у поезії і житті Микола Матола, чиє життя обірвалося зовсім рано, у 40 літ, залишив по собі вагому літературну спадщину, а в ній немало віршів, адресованих і найменшому читачеві. Сьогодні частинка цього доробку йде до дітей та дорослих, які шанують творчість Майстра, лауреата Всеукраїнської літературної премії імені Василя Симоненка".

Збірка дитячих віршів нещодавно побачила світ у Всеукраїнському державному видавництві "Карпати" за сприяння департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА в рамках обласної Програми підтримки видання творів закарпатських авторів.

Презентація за участі видавців та членів родини письменника для ужгородських школярів і всіх охочих відбудеться у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів (вул.Волошина, 20, ІІ-ий поверх).

Початок об 11.30, – анонсують організатори.












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp