Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Смертельна аварія сталася на Закарпатті (ФОТО)

5 грудня 2017 р., 11:49

Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинула мешканка Великого Березного, а її діти та ще один пасажир опинилися на лікарняних ліжках.

Вчора, 4 грудня, близько 14:00 на відрізку дороги у селі Мирча Великоберезнянського району трапилася аварія.

40-річна мешканка селища Великий Березний, рухаючись на власному авто «Peugeot-406», при в‘їзді у село Мирча, не впоралася з керуванням, з‘їхала у кювет та допустила зіткнення з деревом.

Як повідомляло, в результаті аварії водій загинула на місці. У авто крім неї перебували також її діти – 19-річний хлопець і 12-річна дівчинка — та ще один 19-річний пасажир. Вони отримали травми різного ступеню важкості і були госпіталізовані до районної лікарні. Сьогодні їх направили на додаткове обстеження до обласної лікарні.

За фактом аварії поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Автомобіль доставили на арештмайданчик Великоберезнянського відділення поліції. У справі триває досудове слідство, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp