Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як Макс Кідрук у Мукачеві книгу презентовував (ФОТО)

7 грудня 2017 р., 10:25

Нещодавно

4 грудня мукачівці мали чудову нагоду поспілкуватися з відомим українським письменником та мандрівником, автором романів, які стали національними бестселерами, Максом Кідруком, який в рамках презентаційного туру #100містНОІМ завітав і до Мукачева.
У читальній залі Центральної міської бібліотеки ім. О. Духновича зібралося чимало шанувальників творчості молодого письменника, якому вдалося знайти та впевнено зайняти власну нішу в сучасній українській літературі.

Макс Кідрук цікаво і змістовно розказав про себе, про те, з чого почалося його письменницьке життя, про мандрівки різними куточками світу, про те, як народжувалися ідеї та як писалися і як видавалися власні твори (М.Кіндрук є автором восьми художніх книг та п’яти тревелогів), про свої найближчі плани, а також відповідав на численні запитання присутніх. Основний акцент під час зустрічі був, звичайно, на новому романі письменника “Не озирайся і мовчи”, який уже став одним із претендентів на звання Книга року ВВС. Це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми. Окрім містичної складової, автор піднімає проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, підліткове бажання втекти від реальності.
По закінченні кожен охочий мав нагоду отримати автограф письменника та сфотографуватися на згадку.







Мукачівська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp