Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як стоматологи УжНУ Міс обирали (ФОТО)

7 грудня 2017 р., 12:45

Титул переможниці конкурсу краси підрозділу перейшов до граційної Анастасії Стойки від її тезки – торішньої міс Анастасії Білей

Стоматологічний факультет УжНУ грандіозно завершив осінній сезон розважальних заходів вишу. У листопаді в облмуздрамтеатрі «найусміхненіший» підрозділ визначив свою цьогорічну Міс.Святкову атмосферу вечору забезпечили й незмінні ведучі Тарас Гринчак і Сергій Пайонк.На головній сцені краю влаштували гучне шоу. Світлові ефекти, круті номери, відеоролики від команди КВН факультету плюс багато квітів, аншлаг і великий екран, на якому транслювали те, що відбувалося на сцені й у залі. Глядачі немов прийшли на концерт якоїсь естрадної зірки.

З вітальним словом виступив декан стоматологічного факультету Євген Костенко: «Сьогодні на стоматі свято – це вечір творчості й краси. Зібрали ми у драмтеатрі дівчат небесної краси…». Віршованими рядками Євген Якович також подякував організаторам заходу.

Оригінальними виявилися й виходи конкурсанток, об’єднані тематикою чотирьох природних стихій. Тож у дефіле «Земля» 8 учасниць убралися в одяг за українськими народними мотивами й мали віночки з рослин.

{g}

Гарячий другий вихід присвятили вогню. Після цього влаштували інтелектуальний конкурс. Питання ставили і ведучі, і глядачі.

Відтак дівчата в купальниках показали силу водної стихії. А остання поява першокурсниць у світлих вечірніх сукнях сповнила повітря нотками інтриги.

Після того, як члени журі (декан Євген Костенко та його заступник Мирослав Гончарук-Хомин, генеральний директор Закарпатської школи моделей «A’STAR» Анна Феєр, директор турагентства «Аміго Тревел» Володимир Сагарда, доценти Володимир Мігляс, Андрій Кенюк) підрахували бали, стали відомі переможниць різних номінацій.

Титули 2-ї віце-Міс і Міс глядацьких симпатій здобула Каріна Кость(також визнана найартистичнішою), перша віце-Міс і володарка найгарнішої усмішки — Наталія Лопушанська. А Міс стоматологічного факультету – 2017 стала граційна Анастасія Стойка. Крім корони, яку переможниці наділа торішня міс, її тезка Анастасія Білей, новоспечена перша леді отримала подарунки від спонсорів: 7 днів на морі в Єгипті, безкоштовне навчання в школі моделей і торт.Так, Євгенія Мігелі стала «Міс інтелект», Софія Килинська — «Фото» і «Шарм», Ольга Богач — «Оригінальність», Олександра Турі — «Дружба», Олександра Пилипець – «Чарівність».

Упродовж вечора публіку тішили вокалом (студентки Мар’яна Боднар, Катерина Лінтур, хустський гурт «Johnny Rides»), грою на саксофоні, жартами. Були й виступи студії «Бліц»: представили танець, що приніс перемогу на Чемпіонаті України, і прем’єрний номер.

ПереможниціКрім того, ведучі анонсували вихід вечірньої програми «Стомат май ліпший» у Youtube, розіграли сертифікати на знижку на заняття у мовній школі. До того ж під час заходу оголосили результати започаткованого студентським науковим товариством дантистів УжНУ онлайн-голосування за найкращого викладача стоматологічного факультету. Ним визнали завідувача кафедри хірургічної стоматології, ЩЛХ та онкостоматології Павла Брехлічука.

Після концерту стоматологи могли зробити світлини біля фотозони з підсвічуванням. А за кілька годин продовжили святкування на закритій вечірці факультету в клубі, адже наступного дня мали вихідний.

Ольга Брайлян, Медіацентр УжНУ
фото надані стоматологічним факультетом

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp