Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дев’ятьох дітей мати відправила в дорогу без нагляду (ФОТО)

7 грудня 2017 р., 17:10

Жінку розшукують

На залізничному вокзалі у місті Мукачеві поліція виявила дев‘ятьох неповнолітніх дітей, які мали намір доїхати до Волівця. Всі діти - рідні брати і сестри, приїхали до Мукачева зі Стрия Львівської області. Зараз неповнолітні влаштовані до притулку у селище БатєвоБерегівського району. На лінію «102» надійшло повідомлення від чергової залізничного вокзалу ум.Мукачеві про те, що на пероні вони виявили неповнолітніх дітей без супроводу дорослих. 

Як з‘ясували працівники ювенальної превенції Мукачівського відділу поліції, всі діти-рідні брати і сестри, віком від 4 до 16 років. Вони мали намір вийти на зупинці у селищі Воловець, однак не встигли і зійшли з потягу в Мукачеві. Поліцейські встановили, що діти разом з матір’ю деякий час проживали у Тернополі, пізніше на Львівщині, у м. Стрий. Проте жінка залишилась у Тернополі, а дітей відправила на Закарпаття. Зараз поліція Мукачева влаштувала дітей до обласного притулку у селищіБатєво Берегівського району, їхньому життю та здоров‘ю нічого не загрожує. Матір-одиначку розшукують. 
Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp