Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нові подробиці потрійної ДТП на Закарпатті: крім 3 загиблих, ще 6 травмованих (ФОТО)

16 липня 2014 р., 16:41

Водій іномарки, що спричинила аварію – 36-річний ужгородець

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області опублікувало на власному сайті інформацію про страшну аварію на трасі Київ-Чоп, яка сталася сьогодні вранці. Як повідомляють "надзвичайники", окрім 3 загиблих пасажирів легковика "Шевроле", шестеро людей травмовані. Очевидно, мова йде про пасажирів рейсового автобуса "Рахів-Ужгород".

Ось що пишуть на сайті закарпатського управління МНС:

"О 10:02 16 липня в оперативно-рятувальну службу Мукачівського району поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Київ-Чоп біля с. Ракошино.

Внаслідок ДТП зіткнулися три транспортні засоби: «Шевроле-Авео» під керуванням 36-річного мешканця м. Ужгород, маршрутний автобус «Еталон», що виконував рейс «Рахів-Ужгород» та трактор марки «DEUTZ-FAHR», що належить одному з сільськогосподарських товариств Мукачівщини.

За попередніми даними, у бік Мукачева рухався трактор, за ним авто марки “Шевроле”, а по зустрічній смузі рухався пасажирський автобус. Під час обгону трактора водій легковика не розрахував швидкість та дистанцію до зустрічного транспорту. Як наслідок, автомобіль зіткнувся з автобусом. Далі автівку розвернуло й вона потрапила під колеса трактора. Маршрутний автобус, у якому окрім водія було ще 28 пасажирів, відкинуло в сторону, де він злетів у кювет.

Внаслідок ДТП водій та два пасажири «Шевроле» (усі мешканці м. Ужгород) загинули на місці, ще шістьох пасажирів автобуса з політравмами різного ступеню важкості було госпіталізовано до Мукачівської центральної районної лікарні.

Вилучення тіл загиблих з понівеченого авто проводили мукачівські рятувальники. Також бійці ДСНС на місці проведення аварійних робіт забезпечували пожежну безпеку.

Детальні обставини автотрагедії з’ясовуються". У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp