Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Масові заворушення в Ізраїлі: рахунок постраждалих пішов на сотні

9 грудня 2017 р., 09:17

На цей момент зафіксовано близько 30 вогнищ заворушень.

У п'ятницю, 8 грудня, в різних частинах Ізраїлю почалися масові заворушення внаслідок оголошення ХАМАСом "Дня гніву" через офіційне визнання президентом США Дональдом Трампом Єрусалима столицею Ізраїлю. Про це повідомляє місцеве видання Arutz Sheva.

Як зазначається, на цей момент зафіксовано близько 30 вогнищ заворушень, однак постійно надходить нова інформація про те, що відбувається.В Іудеї і Самарії, за оцінками ЦАХАЛу, кількість бунтарів становить 3 тисячі людей. Вони кидають в ізраїльських військових "коктейлі Молотова" і каміння, палять покришки. У відповідь застосовуються спецзасоби для заспокоєння протестувальників і розгону натовпу. Надійшло повідомлення про шість затриманих.Близько 250 протестувальників вступили в зіткнення з ізраїльською поліцією в Старому місті Єрусалима. У східному Єрусалимі було демонстративно спалено опудало Трампа.У секторі Газа сотні палестинців бунтують у шести місцях уздовж прикордонного паркану з Ізраїлем, спалюючи шини і кидаючи каміння.Станом на 15:30 "Червоний півмісяць" повідомив про 217 постраждалих. При цьому один з них перебуває в критичному стані внаслідок, нібито, вогнепального поранення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp