Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Данії чоловік програв суд проти бобрів

11 грудня 2017 р., 08:14

Виявилося, що бобри відносяться до рідкісного виду і сприятливо впливають на екосистему.

У Данії чоловік програв суд, намагаючись домогтися від держави компенсації за псування майна бобрами, повідомляє The Local.

Житель регіону Західна Ютландія Фінд Андерсен-Фрюдаль подав позов проти Данського агентства з охорони природи через те, що бобри завдали шкоди деревам й озеру в його землеволодінні. Чоловік вимагав компенсацію на суму від 200 до 300 тисяч данських крон (37-40 тисяч євро).Однак суд міста Хольстебро відхилив позов і зобов'язав його заплатити агентству 30 тисяч крон (чотири тисячі євро) за судові витрати. Один з експертів заявив, що бобри, які пошкодили майно, відносяться до рідкісного виду і сприятливо впливають на екосистему.В інтерв'ю телеканалу TV2 Фінд заявив, що він "розчарований рішенням суду, але не здивований": "У нас занадто багато бюрократів, - сказав він. - Такі люди, як я, змушені робити те, що їм кажуть". Чоловік заявив, що планує подати апеляцію до суду вищої інстанції.Також наголошується, що 18 рідкісних бобрів поселили в цій місцевості у 1999 році. Зараз їхня колонія налічує не менш ніж 200 особин.Як повідомляв Корреспондент.net, Естонія знищить греблі бобрів для захисту кордону з Росією. Вважається, що ці споруди полегшують пересування контрабандистів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp