Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хуст ярмаркує

11 грудня 2017 р., 14:25

РТриватиме ярмарок до 3 січня

На Майдані Незалежності лунала музика та насолоджувалися відпочинком діти.

Дорослі ж здебільшого ласували смаколиками, які кухарі готували просто неба. Загалом наїдків на святі було багато, переважно – це страви закарпатської кухні.

Серед цікавинок – лотерея на порятунок 12-річної хворої сироти з міста над Тисою «Купи значок — допоможи дитині», кошти від реалізації якої дуже спрямовано на лікування дівчинки та усілякі розваги з анімованими персонажами.

Також для любителів селфі працювала фотозона.

Утім асортимент продукції був доволі бідним, продавали сири, мед, вина, карамель, шоколад, пряники та інші солодощі, а також вироби з пряжі, чобітки для Миколая, кульки, сніжинки, дзвіночки, та сувеніри, які не мають жодного стосунку до Хуста. Така продукція не є ексклюзивною і її можна придбати і в магазинах.

Не можна було знайти якихось особливих атрибутів зимових свят – авторських штучних ялинок, різдвяних вінків. Загалом на ярмарку не було жодної майстрині хенд-мейду, яка б реалізовувала свої унікальні вироби.

Тим часом більшість хустян дозвіллям залишились задоволеними.

Працюватиме ярмарок до 3 січня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp