Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Потяг "Харків-Рахів" вирушив у дорогу (ФОТО)

11 грудня 2017 р., 18:00

Від сьогодні

На Львівщині від морозу загинули троє людей У Львівській області знайшли тіла трьох місцевих жителів, які загинули від ...«Укрзалізниця» запустила новий потяг Харків – Рахів (Фото) Сьогодні, 11 грудня, запущено потяг Харків–Рахів. Він їздитиме через день:

 ...В Івано-Франківську біля відділку поліції зіткнулися "Хюндай" і ВАЗ (Фото) Як розповіли очевидці, ДТП трапилась на розі вул. Бельведерська і Південний ...На Волині автобус з шахтарями врізався у бус (Відео) Автобус, який перевозив гірників шахти "Бужанська", врізався у бус через ...У квартирі в Рівному виявили страшну знахідку Жінка торгувала на базарі канцтоварами. Сусіди звернули увагу на те, що в її ...ПІДПИСАТИСЬ НА RSS«Укрзалізниця» запустила новий потяг Харків – Рахів (Фото)грудня 1116:442017Вид для друкуПоділитись новиною 1/9 Сьогодні, 11 грудня, запущено потяг Харків–Рахів. Він їздитиме через день: з Харкова - по парних числах, а з Рахова – по непарних. Квитки на новий потяг вже продаються на сайті ,,Укрзалізниці". Цінова категорія від 347 грн. Люкс коштуватиме у межах 1500 грн, інформує прес-служба Рахівської РДА.

Потяг № 015 відправлятиметься із Харкова о 18:46 і прибуватиме до Рахова о 14:17. Тривалість такої поїздки становитиме 19 годин 31 хвилина.
У зворотньому напрямку, до Харкова, потяг № 016 відправлятиметься о 15:35. з Рахова, і прибуватиме об 11:16 наступного дня.
До речі, ,,Укрзалізницею" вже призначено ще один додатковий поїзд до Рахова, який курсуватиме суто на період зимових свят: з 26 грудня по 9 січня. Він відправлятиметься з Києва та їздитиме через день.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp