Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка залишилася без телефону (ФОТО)

13 грудня 2017 р., 08:25

Її обікрали

Працівники групи реагування патрульної поліції Свалявщини оперативно розкрили крадіжку мобільного телефону від мешканки райцентру та встановили особу крадія. Крадену річ вже вилучили, за даним фактом в поліції розпочали слідство 11 грудня з повідомленням про крадіжку на лінію «102» звернулася мешканка села Сасівка, що на Свалявщині. 

Працівники групи реагування патрульної поліції, прибувши на виклик, з‘ясували, що з будинку заявниці зник її мобільний телефон. Працівники поліції досить швидко встановили та затримали особу, яка причетна до цього злочину. Ним виявився 39-річний непрацюючий мешканець села Неліпино. Як повідомили в поліції, чоловік провів жінку додому, та скориставшись, коли та відволіклась, потайки виніс з будинку мобільний телефон та продав його знайомому за 200 гривень. Крадену річ правоохоронці вже вилучили у третьої особи, після завершення відповідних слідчих дій, його буде повернуто власнику. За цим фактом слідча Свалявського відділення поліції відкрила кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідство у цій справі триває.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp