Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени пішли у гімназію

13 грудня 2017 р., 10:45

Поліцейські розповіли гімназистам Перечинщини про проблему гендерного насильства у сучасному суспільстві та шляхи її вирішення.

Під час спілкування учні змогли отримати відповіді на свої запитання. Заходи в рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» відбулися в Перечині. Правоохоронці ювенальної превенції місцевої поліції на базі Перечинської центральної бібліотеки поспілкувалися з дітьми, які навчаються у гімназії. Основними девізами зустрічі стали: «16 днів активізму проти гендерно обумовленого насильства в Україні» та «Не залишити нікого осторонь: зупинити насильство щодо жінок та дівчат». Під час зустрічі інспектор ювенальної превенції Олександра Мушак наголосила на необхідності звернень дітей до поліції у разі, якщо вони стали свідками або постраждали від сімейного насильства. 

«Поліція готова вас почути та прийти на допомогу у скрутну для вас хвилину. Єдине на чому наголошуємо – не бійтеся говорити про проблему, доки вона не досягла критичної точки. Набагато легше впоратися з негараздами, коли вони тільки проявляються, аніж потім боротися з їх наслідками», – резюмувала поліцейська. Захід відбувався під спільною егідою Перечинського райвідділення поліції, дирекції бібліотеки, місцевого центру «Безоплатна правова допомога» та органів пробації. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp