Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полковнику ЗСУ Без'язикову продовжили арешт

15 грудня 2017 р., 08:10

Прокурор наполягав, що якщо підозрюваного відпустити, то він може покинути підконтрольну Україні територію.

Шевченківський районний суд Києва продовжив арешт підозрюваного в державній зраді полковника ЗСУ Івана Без'язикова до 11 лютого. 

Таке рішення прийнято у четвер, 14 грудня, повідомляє 112 Україна."Полковник Іван Без'язиков, якого підозрюють у державній зраді, залишиться під вартою ще на два місяці - до 11 лютого", - йдеться в повідомленні.Таким чином, суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення. На засіданні прокурор наполягав: якщо Без'язикова відпустити, він може сховатися на тимчасово непідконтрольній Україні території.

"Без'язиков, перебуваючи в так званому "полоні", як стверджує сторона захисту, не бажав повертатися на територію, підконтрольну українській владі. Тому у сторони звинувачення є досить обґрунтована підозра, що пан Без'язиков, перебуваючи на волі, може повернутися на ту територію, з метою ухилення від відповідальності за скоєні злочини", - зазначив заступник начальника відділу ГПУ Олег Пересада.Позиція звинувачення обурила адвокатів підсудного, які заявили, що їх підзахисний не має наміру нікуди тікати. Сам підозрюваний скаржився, що суд не бере до уваги всі доводи захисту.Наступне засідання суду призначене на 15 січня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp