Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прийомні батьки обговорили проблеми з фахівцями (ФОТО)

15 грудня 2017 р., 08:25

Вчора

 

Батьки-вихователі та прийомні батьки з усієї області зустрілися сьогодні (14.12) в Ужгороді аби ознайомитися зі змінами в законодавстві, поділитися досвідом виховання дітей в сім’ях, обговорити проблеми та отримати фахову консультацію.

У зустрічі, яку традиційно організувала Служба у справах дітей Закарпатської ОДА, взяли участь фахівці з районів та міст області, соціальні працівники, медики, освітяни, психологи.
Учасники обговорили питання отримання медичної допомоги дітьми в контексті проведення медичної реформи в Україні, призначення та оформлення житлових субсидій для дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, порядок вступу до вищих навчальних закладів вихованців таких родин, запобігання та профілактики емоційного вигорання у батьків-вихователів, прийомних батьків тощо.
До слова, нині в області функціонують 45 дитячих будинків сімейного типу (271 вихованець) та 59 прийомних сімей (120 дітей).омні

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp