Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Реабілітацію звільнені закарпатські солдати проходитимуть в одному з найкращих санаторіїв Закарпаття

17 липня 2014 р., 13:25

А профінансує їх лікування і відновлення УДАР

Партія «УДАР» повністю профінансує подальше лікування та реабілітацію звільнених у неділю з полону терористів військовослужбовців із Закарпаття. Про це заявив народний депутат від «УДАРу» Валерій Пацкан, повідомляє прес-служба партії.

«У неділю було звільнено п’ятьох хлопців – один луганчанин, якого викрали із дому, та четверо військових із західної України. Один із хлопців їде до Чернівців, троє інших – до Ужгороду. У подальшому партія «УДАР» фінансово допоможе цим військовослужбовцям пройти реабілітацію. Їм ще необхідні деякі операції, є осколки у ногах та руках. Упевнений, що уся необхідна допомога буде надана у максимально короткий термін», - відзначив Пацкан.

За словами депутата, уже досягнуто домовленості щодо реабілітації військових. «Реабілітацію хлопці проходитимуть на Закарпатті. Ми вже домовилися із лікарями, які їх прооперують, а після цього- реабілітація в одному з найкращих санаторіїв за рахунок партії "УДАР". Якщо необхідно, будемо залучати іноземних лікарів, проте, судячи зі стану хлопців і виписках, виданих медиками у Дніпропетровську, сьогодні такої необхідності немає», - наголосив Валерій Пацкан.

Він зазначив, що звільнені залишилися без документів, тому що їх відібрали терористи. «Хлопці без жодного документа, бо їх забрали у полоні. Тому завтра нас чекає процедура у військкоматі та у їх військовій частині. Будемо допомагати відновити усі документи – від паспорта до військового квитка",- додав Валерій Пацкан.

Зараз звільнені з полону закарпатці уже прямують додому. Політик забрав хлопців з лікарні, де вони отримали першу медичну допомогу, щоб вони змогли якнайшвидше зустрітися з рідними і продовжити відновлення в рідних стінах. «Ми виїхали з Києва. Прямуємо додому, на Закарпаття. Хлопці добре тримаються, але відчувається, що їм не терпиться побачитися з рідними», - заявив Пацкан.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp