Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як захистити майно від зазіхань (ВІДЕО)

19 грудня 2017 р., 13:25

Те, що має знати кожен

Захистити себе та своє майно від зазіхань, навіть якщо ти ще школяр, потрібно знати як. Саме тому Управління поліції охорони в Закарпатській області розпочало серію пізнавальних заходів у навчальних закладах краю. Для школярів, поліцейські охорони проводять урок безпеки. Під час уроку, школярі мали нагоду познайомитись із спеціальними технічними засобами, якими користуються в роботі поліцейські охорони. Ба навіть більше, самі допитливі змогли приміряти бронежилет, поліцейський шолом та навіть кайданки, в яких силовики затримують зловмисників. 

В такий спосіб школярі мали нагоду частково відчути на собі роботу поліцейського охорони. В ході розмови з дітьми, поліцейський охорони розповів про основні правила захисту свого майна від крадіїв. Детально зупинився також й на особистому захисті, адже кишенькові злодії та шахраї не дрімають, а тому потрібно бути завжди уважним та тримати під контролем особисті речі.В майбутньому такими уроками безпеки, поліцейські охорони намагатимуться охопити всі навчальні заклади обласного центру, і не тільки, адже діти це майбутнє і вони повинні знати як себе захистити.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp