Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Презентація конкурсу “Молодіжна столиця України” буде в Ужгороді

19 грудня 2017 р., 16:25

Скоро

У четвер, 21 грудня, відбудеться презентація конкурсу “Молодіжна столиця України”. Захід розпочнеться о 15.00 у приміщенні Малого залу Ужгородської міської ради за адресою м. Ужгород, пл. Поштова 3.

У презентації візьмуть участь: заступник міського голови Олександр Білак, начальник департаменту молоді міської ради Ольга Василиндра, лідери молодіжних громадських організацій, депутати міської ради та громадськість.

Окрім презентації конкурсу на заході заплановане створення робочої групи, яка оформить заявку для участі в конкурсі від нашого міста.

Запрошуємо журналістів

Детальніше про національний конкурс “Молодіжна столиця України”

Ініціаторами конкурсу є Міністерство молоді та спорту України, Український Інститут Міжнародної Політики та Національна молодіжна рада України.

Основною метою конкурсу є активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.

Починаючи з 2017 року, цей конкурс проводитиметься в Україні щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді.

Подробиці на сторінці конкурсу в Facebook:

https://www.facebook.com/youthcapitalofukraine/

та сайті: http://youthcapital.org.ua

Контакти:

Координатор/ка конкурсу “Молодіжна столиця України” Марголич Святослав та Гіді Дана

Ім’я Святослав

Пошта 16wimmer16@gmail.com

Телефон 0507847027





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp