Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські освітяни вчилися виходити з кризових ситуацій (ФОТО)

19 грудня 2017 р., 19:10

Нещодавно

13 грудня в м. Ужгород психолог Управління ДСНС України у Закарпатській області Любов Чорна зустрілася із педагогічним колективом Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Даний навчальний захід був покликаний навчити освітян правильному наданню першої психологічної допомоги дітям різних вікових груп під час виникнення певних кризових ситуацій. Особлива увага присутніх акцентувалася на правилах поведінки із постраждалими дітьми.

Діти, зокрема підлітки, є особливо вразливими до стресових подій. Непередбачувані ситуації часто руйнують усталений дитячий світ, який складається із знайомих і близьких людей, певного середовища та стилю життя, що надає їм відчуття безпеки. Те, як діти реагують на надзвичайні події та ситуації, значною мірою залежить від їхнього спілкування з батьками та іншими дорослими. Адже близькі та люди, що про них піклуються, а також педагоги – важливе джерело захисту та емоційної підтримки для дітей.








У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp