Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До ВР подали законопроект про вибори за мажоритарною системою

20 грудня 2017 р., 16:59

До Верхової Ради подали на заміну законопроект про вибори народних депутатів за мажоритарною системою

Про це повідомляє "ОПОРА".

"19 грудня, до Апарату Верховної Ради України був поданий на заміну законопроект №7366 про вибори народних депутатів України за мажоритарною системою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сам проект зареєстрували ще 6 грудня і 20 грудня - останній день подання альтернативних законопроектів від народних депутатів.

Серед співавторів законопроекту - Олег Барна, Сергій Рудик, Андрій Река та інші народні депутати.

"Фокусом є те, що законопроект був зареєстрований 6.12, потім на сайті ВРУ з‘явилась позначка "відкликаний", а станом на зараз додалось під 3 десятки співавторів та 1 день на альтернативні", - зазначила голова правління громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська.

Громадянська мережа ОПОРА закликає народних депутатів України оперативно зареєструвати альтернативні законопроекти, "аби при розгляді цього питання у стінах парламенту не відбулось безапеляційного голосування за законопроект, що не відображає всіх позицій щодо виборчої системи в Україні".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp