Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лави патрульних поповнили нові працівники (Фото)

22 грудня 2017 р., 12:45

Сьогодні в Ужгороді

26 нових працівників патрульної поліції поповнили сьогодні лави правоохоронців Закарпаття. У спорткомплексі «Юність» хлопці і дівчата урочисто склали присягу на вірність народу України.

Участь у заході взяли начальник Головного управління Національної поліції у Закарпатській області Роман Стефанишин, заступник Ужгородського міського голови Ігор Фартушок, начальник Управління патрульної поліції України в містах Ужгород та Мукачево Юрій Марценишин.

«Безумовно, за 4-5 місяців навчання вам було важко опанувати таку важливу і відповідальну професію. Але ми віримо, що ви успішно виконаєте покладені на вас обов’язки – охороняти спокій і порядок у наших містах. Громада довіряє вам, ви маєте величезний кредит довіри і тепер маєте її виправдати. Міська рада буде підтримувати вас у всіх благих починаннях. У добру путь!», – зазначив на урочистостях Ігор Фартушок.

26 патрульних шляхом багатоетапного конкурсу відібрали зі 180 заявок. У січні після відповідного навчання присягне українському народові наступний набір. Наразі з 313 одиниць штату Управління укомплектовано 270. Наступні набори мають вирішити питання кадрового дефіциту.

{g}

Одним з етапів сьогоднішнього заходу стало випробовування новобранців на міць. Аби відчути усі складнощі професії, новим патрульним видали службові бронежилети і запропонували віджатися у повній амуніції. Складання спортивного іспиту пройшли усі 26 поліцейських, серед яких дев’ятеро дівчат. 

Уже найближчими днями новобранці вийдуть на службу зі своїми старшими колегами у містах Ужгород, Мукачево, Чоп та на ключові транспортні сполучення області.Сьогодні також кількох поліцейських нагородили грамотами за мужність, проявлену під час роботи, а кількох початківців – за успіхи та наполегливість у навчанні.
Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp