Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівський підрозділ ДСНС отримав новорічний подарунок (ФОТО)

29 грудня 2017 р., 10:25

28 грудня на території 12-ї державної пожежно-рятувальної частини відбулась урочиста передача аварійно-рятувального автомобіля «Мерседес»

 Цей подарунок для берегівських рятувальників став можливий завдяки сприяння голови Управління реформаторських церков у Закарпатській області єпископа Зан Фабіана та голови Дияконічного відділу Закарпатської реформатської церкви Бейло Нодь.

«Важливість сьогоднішньої події важко переоцінити, адже потреба в оновленні техніки актуальна для усіх підрозділів області. Берегівський район має свою специфіку: віддаленість сільських населених пунктів, обмежений доступ до водних джерел та важко доступність населених пунктів району. Тож цей автомобіль допоможе рятувальникам Берегівщини у вирішенні цих питань. Машина потужна та готова до експлуатації за призначенням. Серед переваг - підвищена прохідність та економність у споживанні дизельного палива», – зазначив перший заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Володимир Ціцей.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp