Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ОБСЄ зафіксувала на Донбасі 75 вибухів за добу

30 грудня 2017 р., 09:44

Спостерігачі ОБСЄ зафіксували 70 вибухів в Донецькій області та 5 - у Луганській.

Спостережна місія ОБСЄ зафіксувала 75 вибухів в зоні АТО за період з 27 грудня по 28 грудня, йдеться в звіті організації.

"У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, зафіксувавши, зокрема, більшу кількість вибухів (приблизно 70 проти 10 відповідно)", - зазначили в ОБСЄ.
Увечері 27 грудня в підконтрольному урядові Світлодарську спостерігачі чули 11 вибухів невизначеного походження і приблизно 20 черг і пострілів з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.
"У Луганській області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (зафіксувавши п'ять вибухів проти одного відповідно)", - повідомили спостерігачі.

Місія ОБСЄ зафіксувала бойові броньовані машини в зоні безпеки. 27 грудня в підконтрольних уряду районах СММ виявила дві броньовані машини (типу БТР) і три розвідувальні машини (БРДМ-2) біля смт Талаківка, а також, ймовірно, дві броньовані машини типу БТР неподалік від с. Павлопіль.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp