Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Літні" транспортні засоби під прицілом

18 липня 2014 р., 11:32

Залишати їх без нагляду ризиковано.

Одразу двох любителів чужих транспортних засобів викрили працівники карного розшуку Іршавського райвідділу міліції. Мешканець села Білки спокусився на квадроцикл, а мешканець с.Великий Раковець поцупив скутер. 

Вранці житель Свалявського району виявив, що невідома особа викрала його квадроцикл. Він одразу звернувся до правоохоронців. Працівники карного розшуку Іршавського райвідділу Сергій Зінич, Юрій Саварин та Артем Яцканич в ході проведення оперативно-розшукових заходів отримали інформацію, що один із мешканців села Білки напередодні був у гостях в селі Керецьки Свалявського району і, можливо, причетний до крадіжки. Дійсно, правоохоронці, навідавшись у село Білки, на узбіччі однієї з вулиць виявили припаркований квадроцикл, а далі встановили і викрадача. Хлопець давно мріяв про такий вид транспорту. Знаходячись в гостях у знайомих, молодий чоловік побачив на сусідському подвір′ї майже новенький квадроцикл й вирішив повертатись додому на ньому... Щоправда, покататись на краденому довго не встиг – до нього додому навідались працівники карного розшуку. 

В цей же день до Іршавського райвідділу звернулась мешканка села Великий Раковець, що з її подвір′я невідома особа викрала скутер. Працівники карного розшуку направились до жінки, де до пошуків підключився місцевий дільничний Юрій Тодавчич. Оглянувши місце події, правоохоронці неподалік дворогосподарства потерпілої знайшли старенький велосипед, який і став першою зачіпкою до пошуків скутера. При з′ясуванні власника велосипеда правоохоронці дізнались, що недавно на велосипеді тут гостював місцевий парубок. Отримавши дану інформацію, правоохоронці навідались до юнака додому, але вдома його не було, так як він поїхав до знайомих у с.Імстичево. Однак від правоохоронців юнак сховатись не зміг, вони слідом прийшли за ним. Хлопець зізнався у крадіжці і повідомив, що викрадений скутер сховав у сільському винограднику, а сам тимчасом поїхав у сусіднє село. 

За обома фактами слідчі Іршавського райвідділу міліції відкрили кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Проводиться досудове розслідування. Віта Горзов Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp