Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Ужгороді полісмени на вірність присягали (ФОТО)

30 грудня 2017 р., 18:02

В Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася церемонія складання Присяги на вірність українському народові.

Закарпатська поліція поповнилася новими працівниками, які нещодавно пройшли відбір та навчання. Сьогодні, 30 грудня, напередодні новрічно-різдвяних свят 62 нових поліцейських поповнили особовий склад Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Молоді хлопці та дівчата, які пройшли жорсткий відбір та успішно склали іспити після навчання, нарешті склали Присягу та приступили до роботи. Нові поліцейські урочисто присягнули на вірність українському народові і у новий, 2018 рік ввійдуть справжніми працівниками поліції. 

Привітав новачків начальник ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Роман Стефанишин, який побажав їм здійснення задумів та бажань, а також закликав завжди з гордістю носити мундир. «Щоб з таким же сильним бажанням та ентузіазмом, як ви проходили всі етапи відбору та засвоювали знання під час навчання, щоб з такою ж готовністю несли тепер службу та виконували покладені на вас обов’язки», – наголосив Роман Стефанишин. В урочистостях взяв участь особовий склад закарпатської поліції, керівник, користуючись нагодою, привітав усіх з наступаючим Новим роком. Після урочистого складання Присяги новими поліцейськими Державний Гімн України виконав духовий оркестр ГУНП в Закарпатській області. Наостано керівництво поліції Закарпаття провело останню в 2017 році нараду з особовим складом ГУНП. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp