Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські депутати "скинулись" на відпочинок

18 липня 2014 р., 13:40

10 днів на березі Азовського моря відпочиватимуть діти.

10 тисяч гривень зібрали й передали депутати Ужгородської міської ради вихованцям родинного будинку «Нова сім’я», які цього літа украй потребують оздоровлення. Завдяки благодійництву народних міських обранців діти-сироти зможуть відпочити на Азовському морі у селі Новокостянтинівка, що на Запоріжжі. 

З проханням посприяти в організації оздоровчого відпочинку 15 дітей-сиріт до Ужгородської міської ради звернулася Валентина Червоноока, директор родинного будинку «Нова сім’я». Депутати міськради оперативно зібрали власні кошти, надіслали їх на рахунок благодійного фонду «Нова сім’я» і у четвер, 17 липня, зустрілися з Валентиною Семенівною, аби особисто передати підтвердження оплати. 

«Вдячна депутатам міської ради, які відгукнулися, аби допомогти нашим діткам оздоровитися на морі, – розповіла Валентина Семенівна. 

– Попереду в нас ще довга дорога. 26 липня діти виїжджають до Львова, потім – до Запоріжжя, де нас зустрінуть друзі із Запорізького дитбудинку і допоможуть дістатися до бази відпочинку у Новокостянтинівці. Повернемося через 10 днів і обов’язково поділимося враженнями». 
Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp