Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Тячеві до рятувальників завітали маленькі гості (Фото)

3 січня 2018 р., 14:00

2-го січня

До 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів завытали учні третього класу місцевої загальноосвітньої школи №1. Фахівці рятувальної справи продемонстрували дітям усю пожежно-рятувальну техніку та бойове спорядження вогнеборців, а також одяг, в якому вони виїжджають на ліквідацію надзвичайних подій чи пожеж. Рятувальники розповіли дітям, як вони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Дітлахи мали змогу сфотографуватися поруч з технікою. Не забули вони й нагадати про найважливіше – дотримання основних правил пожежної безпеки та розповіли, до яких трагічних наслідків може призвести нехтування ними.

Найбільше захоплення в дітей викликало гасіння умовної пожежі. Кожен охочий міг взяти до рук пожежний ствол і допомогти вогнеборцям приборкати полум’я.

Рятувальники переконані, що після почутого і побаченого кожна дитина глибше зрозуміла важливість та героїчність професії рятувальника. Також ця екскурсія дала можливість познайомити школярів з професією пожежного-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності.










У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp