Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через п’яного водія півсела залишилося без світла

3 січня 2018 р., 18:10

Стався випадок на Міжгірщині

За минулу добу випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували в Перечинському, Великоберезнянському, Міжгірському, Воловецькому, Свалявському районах.

У селі Репинне Міжгірського району сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2109» під керуванням 31-річного міжгірця злетів на швидкості в кювет і звалив бетонний електричний стовп, відкинувши його на кілька метрів. На щастя, чоловік залишився живим, його доставила до лікарні «швидка». Проте половина села Репинне залишилося без світла, доки спеціальні служби ремонтували лінію електропостачання.

В лікарні з’ясувалося, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. В нього виявили 1,38 проміле алкоголю. Водійське посвідчення у правопорушника вилучили, склавши відповідні адмінпротоколи. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

На вулиці в місті Перечин працівники групи реагування патрульної поліції помітили ввечері автомобіль марки «Pеugeоt» іноземної реєстрації, який рухався з ввімкненим «ручним гальмом». Авто зупинили, аби зробити водію зауваження. За кермом перебувала молода перечинка, а в якості пасажира в салоні знаходився власник авто. Обоє перебували в стані алкогольного сп’яніння, а жінка-водій ще й не мала водійського посвідчення. Від проходження медосвідування дівчина відмовилася. У присутності двох свідків на правопорушницю склали відповідні адмінпротоколи. Від керування її відсторонили.

У селі Ужок Великоберезнянського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Нива», за кермом якого перебував житель сусіднього села Верховина Бистра. Водій не був пристебнутий паском безпеки і перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. Він також не надав водійського посвідчення. В присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи і відсторонили його від керування.

На вулиці міста Свалява працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері позашляховик «Міtsubіshі L200», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермо перебував у стані алкогольного сп’янінняжитель села Стройне Свалявського району. Від проходження медосвідуванняводій відмовився, про що в присутності свідків було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення від чоловіка вилучили й відсторонили його від керування.

На автодорозі в селі Нижні Ворота Воловецького району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі мотоцикл марки «Gеоn», водій якого не мав захисного шолома і водійського посвідчення. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 2,8 проміле алкоголю. Від керування нетверезого молодого чоловіка відсторонили.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП(Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp