Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рейдери захопили термальний басейн у Берегові: Ледь не побили власників та журналістів (ФОТО)

18 липня 2014 р., 14:00

Берегівські міліціонери вивели, прикриваючи собою, журналістів та працівниць товариства на безпечну відстань.

Рейдери-регіонали ледь не побили власників курорту в Берегово та журналістів

В Берегово на Закарпатті рейдери не пустили законних власників, представників компанії “Закарпаття” для проведення аудиту до робочих місць. Представники власника прийшли з рішенням суду та вимогою виконавчої служби звільнити приміщення адміністративного корпусу оздоровчого басейну термальних вод в Берегово, повідомляє Наша версія.

- Ми не змогли відновити господарську діяльність нашого підприємства, хоча посадові особи, що були викликані на місце грабунку наших активів, стали на бік рейдерів, - каже Ярослав Козич – представник “Закарпаття”.



У кабінеті директора курорту знаходився представник групи людей, яка незаконно перешкоджала викононню рішення суду що набуло чинності. Чоловік не представився ні власникам “Закарпаття”, міліції та журналістам. Пізніше ним виявився Ігор Герей, підприємець, чиє ім’я пов’язують з подіями навколо розкрадання активів “Закарпаття” та активністю вінницького депутата-регіонала Олександра Мендуся на посту директора громадського об’єднання “Колос”.

Ігор Герей підбурював випадкових свідків події до насильницьких дій по відношенню до власників курорту та журналістів.

- Герей називав нас провокаторами, закликав винести на стільці керівництво компанії “Закарпаття”, зірвав пломби під час інвентаризації. Дивно, що відбувалося це на очах начальника Берегівської міліція Миколи Куріци. Варто зазначити, що міліціонери прийняли заяву від пограбованих власників про злочин. Також правоохоронці не дозволили неконтрольованих діям юрби знищити майно компанії. Берегівські міліціонери вивели, прикриваючи собою, журналістів та працівниць товариства на безпечну відстань.

Про те що, рейдери ображали людей при виконанні службових обов’яків, вчиняли хуліганські дії, закликали до побиття представників ЗМІ - до правоохоронних органів була написана відповідна заява. Дії нападників і провокаторів підпадають під статтю 170 КПК України.

Нагадаємо, що використовуючи фактично підроблені документи керівництвом фірми ВФСТ «КОЛОС» на чолі з вінницьким депутатом-регіоналом Олександром Мендусем увірвалися зі спортсменами в санаторно-курортний комплекс «ЗАКАРПАТТЯ» та захопили його.

ТОВ «Центр медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування «ЗАКАРПАТТЯ» орендує термальний басейн та комплекс будівель у Всеукраїнського фізкультурно-спортивним товариством «КОЛОС». Термін оренди складає 50 років. Договір було укладено 7 листопада 2012 року.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp