Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець побував біля будинку Маккалістерів (ФОТО)

4 січня 2018 р., 12:00

З Різдвяної стрічки

Закарпатці, які працюють у США, підкорюють Чикаго. У вільний від роботи час вирішили ближче познайомитися з містом на берегах озера Мічиган у штаті Іллінойс, пише Дзеркало Закарпаття.

Користуючись нагодою, Віталій Довганич з села Онок, що на Виноградівщині, разом з друзями, вирішили спеціально відвідати фешенебельне селище Уїннетка (Winnetka) за 16 км на північ від Чикаго, аби побачити “будинок Маккалістерів” та сусідні двори, де знімався фільм “Сам удома”.

«Хата из филыма «Сам удома», — підписав світлину Віталій.

Цікаво, що дім, де знімався популярний різдвяний серіал, знаходиться за якихось 500 метрів від узбережжя озера Мічиган, одного з північноамериканських Великих озер, яке у фільмі зовсім не фігурує.

Будинок у георгіанському стилі споруджено в 1920 році. В ньому є 5 спалень, 4 ванні кімнати, камін, оранжерея, патіо, окремий гараж. Завдяки фільму “Сам удома” “дім Кевіна” внесено до списку визначних туристичних місць штату Іллінойс.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp