Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги учнів 11 класів середніх освітніх закладів області

4 січня 2018 р., 15:35

Те, що варто знати

Вищі військові навчальні заклади – Національна академія Служби безпеки України (м.Київ) та Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (м.Харків) – оголошують набір на денну форму навчання на 2018 рік за спеціальностями: «Правознавство», «Державна безпека» та «Філологія» (перекладач-референт).

Заяви прийматимуться до 1 березня 2018 року.
Правила прийому на 2017 рік оприлюднені на сайтах вишів http://academy.ssu.gov.ua/ua/page_abiturient/ (Національна академія Служби безпеки України) та http://vstup.nlu.edu.ua/ (Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого) .


За довідками звертатися до відділу кадрового забезпечення Управління СБ України в Закарпатській області (м.Ужгород,вул.О.Довженка,3) або за номерами телефонів: (0312) 69-13-05, 69-14-92; 69-13-40.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp