Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Життєвий урок закарпатець не засвоїв (ФОТО)

6 січня 2018 р., 09:25

Знову взяся за старе

Працівники кримінальної поліції розшукали мукачівця, який вчинив дві крадіжки і переховувався від слідства. За обома фактами триває розслідування. В ході розслідування двох крадіжок оперативники карного розшуку Мукачева встановили, що до обох справ причетна одна і та ж особа. 

Підозрюваним виявився вже судимий 28-річний мукачівець, який переховувався від слідства. Спершу чоловік у райцентрі по вулиці Закарпатській викрав велосипед, вартістю близько 2 тисяч гривень. За кілька днів вчинив ще одну крадіжку з автомобіля по вулиці І.Франка. Від водія, який на кілька хвилин залишив машину незачиненою, мукачівець викрав куртку та набір інструментів, загальною вартістю близько 5 тисяч гривень. За обома фактами слідчий відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно). Речові докази – крадений товар, поліцейські вилучили і повернули власникові. У справі триває розслідування. 
Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp